My Beautylash wimperextensions zijn  geproduceerd van hoogwaardige PBT fiber, daardoor erg licht, zacht met een prachtige, natuurlijke 'glossy'glans. 
De wimperextensions doosjes bestaan uit 16 rijen en zijn verkrijgbaar in B, CC, C, L & D Krul en in diktes 0.03, 0.05, 0.06, 0.07, 0.10, 0.15 & 0.20 mm. 
Heb jij jouw perfecte wimperextensions gevonden? Haal er dan het beste uit en kijk ook naar de lijmen en accessoires voor het aanbrengen, verwijderen en verzorgen van de wimperextensions. 


My Beautylash wimperextensions zijn  geproduceerd van hoogwaardige PBT fiber, daardoor erg licht, zacht met een prachtige, natuurlijke 'glossy'glans. 

De 2D-6D Volume wimperextensions doosjes bestaan uit 16 rijen en zijn verkrijgbaar in CC, C, L & D krul en in diktes 0.03, 0.05, 0.06, 0.07 & 0.10 mm. 

De One by One wimperextensions doosjes bestaan uit 16 rijen en zijn verkrijgbaar in B, C & D Krul en in diktes 0.10, 0.15 & 0.20 mm.

Flat lashes ook vaak (Ellipse Flat lashes genoemd) hebben een breedte van 0.15 mm en maar een dikte van 0,07 mm dikte aan de basis. Flat Lashes zijn verkrijgbaar in C en D krul. Dankzij de platte vorm zijn de wimpers significant lichter en hierdoor blijven de wimpers ook langer zitten in vergelijking met de traditionele wimperextentions. Het eind resultaat is hetzelfde als die van volume lashes, namelijk zacht en glanzend.

My Beautylash heeft 3 verschillende kleuren wimperdoosjes. Paars staat voor het hoogste kwaliteit en is genoemd Premium Plus wimperextensions- daardoor zijn ze erg makkelijk in gebruik om perfecte waaiers te creëren . Blauw staat voor zeer goede kwaliteit wimperextensions voor een goede prijs. Geel is onze nieuwe ´Light Series´- 0.03 mm – dunste en lichtste wimperextensions voor een mega volume set of juist zeer natuurlijke set. 

Mix doosjes hebben 3 verschillende lengtes wimperextentions. Een mix doos bestaat uit lengtes; 5x 8mm 6x 10mm 5x 12mm of  5x 9mm 6x 11mm 5x 13mm.
TIP Om meerdere verschillende combinaties mogelijk te maken wordt aangeraden om beide mix dozen te bestellen.
Om een nieuwe set te kunnen zetten met de door jou uitgekozen wimperextensions, kun je gebruik maken van 2 mix doosjes.

TIP De beste wimperlijm voor 2D-6D Volume lashes? Om perfecte waaiers te kunnen zetten is een sneldroogende lijm erg belangrijk. Uit onze selectie worden Magic Volume en Elite Volume wimperlijmen aanbevolen. 

Magic Volume  glue droogt op de wimpers binnen 1 tot 2 seconden en zorgt voor een hele goede aanhechting. De lijm is vloeibaar en heeft een donkere zwarte kleur. Magic Volume glue heeft uitstekende houdbaarheid en matige dampen tijdens gebruik. 

Elite Volume glue droogt direct op de wimpers (ongeveer 1 sec.) waardoor de professionele wimperstyliste genoeg tijd heeft voor het aanbrengen van de perfecte waaiers.

TIP De beste lijm voor One by One techniek? Alle lijmen van My Beautylash zijn geschikt voor One by One techniek. Voor beginners Extra Strong glue - zwarte lijm met een droog tijd van 2-3 seconden die zorgt voor een sterke binding. En voor ervaren wimperstylisten Magiv Volume en Elite Volume wimperlijmen met een snelle droogtijd van 1-2 seconden.

Heb jij jouw perfecte wimperextensions gevonden? Haal er dan het beste uit en kijk ook naar de accessoires en benodigdheden voor het aanbrengen, verwijderen en verzorgen van de wimperextensions. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.